maandag, 22 juli 2024
Foto Tilbo

Wederom moeizaam Go Ahead Eagles

DEVENTER – De tweede oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles was een moeizame, tegen tweede klasser Voorwaarts wist het drie maal te scoren binnen een half uur. In Twello speelde dinsdagavond het team van trainer John Stegeman zijn tweede oefenduel, opnieuw tegen een amateurclub.De zondag 2e klasser Voorwaarts schrok even van de snelle eerste 30 minuten van de profs uit Deventer, daarin scoorde GA Eagles drie maal.

Binnen minuut
Binnen een minuut , op aangeven van Istvan Bakx, was het Richard van der Venne die de score opende. Bakx zelf stond zelf aan het einde van een aanval, de Zeeuw schoof de bal in de hoek na een goed steekpass door het centrum. Binnen enkele minuten was daar dan ook de derde, Andrade zijn voorzet vanaf de linkerflank werd  een voorzet doeltreffend binnen gekopt door Gino Bosz.

Moeizaam
Daarmee was de koek op, oogde het team vermoeid richting de rust. Aansluitend in het tweede deel was er een moeizaam duel te zien waar het publiek de grote verliezer bleek, al mopperend schuifelde men huiswaarts. Even teleurstellend als het tweede deel was ook het optreden van proefspeler Robert Kristo. De centrumspits kon zelfs op dit niveau geen vuist maken en lijkt ongeschikt volgens vele bezoekers op ‘De Leane’ in Twello. (Bron: Drtv)

Vorig artikelDuivenvoorde Bloemen ontvangt certificaat ‘Duurzame bloemist’
Volgend artikelZwembadsoap is opgelost: bewoners hebben badje weggehaald
error: Content is beschermd!!!