APELDOORN – Tijdens de Jul & Julia Zomerweken in kinderpretpark Julianatoren vinden ook dit jaar weer de Zomeravonden plaats. Zaterdag 28 juli is het Apeldoornse pretpark voor het eerst geopend tot 20:00 uur. Het avond programma staat in het teken van het Wilde Westen.

Programma Zomeravond

Bezoekers genieten tijdens deze avond van de grote parkshow “Jul & Julia en het Goud van het Wilde Westen”, volgen dansles van echte cowboys op het terras onder de Toren en dansen mee als een echte cowboy of cowgirl bij Julia’s Wild West Show. Country Wilma, bekend van o.a. de Toppers, komt ook optreden. Natuurlijk zijn de attracties ook tot 20:00 uur toegankelijk.

Wilde Westen

Het activiteitenprogramma van de eerste Zomeravond vindt plaats rondom het Torenpodium. Naast de shows vind je hier ook een echte rodeostier. Er zijn speciale Wild West menu’s te krijgen in het restaurant en er wordt gebarbecued.

Kinderpretpark Julianatoren is zaterdag 28 juli geopend van 9:30 uur tot 20:00 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer info op www.julianatoren.nl.

Vorig artikelAED Vijfhoek hangt op Schoolgebouw
Volgend artikelAuto vliegt spontaan in brand voor stoplichten