DIEPENVEEN – Op de Sallandsche golfclub ‘de Hoek’ kan men genieten van de mooie golfsport op een fraaie baan in Diepenveen. In de met de vereniging verbonden Sallandsche Golfschool, kan elke belangstellende alle kneepjes van het spel leren onder leiding van PGA-gediplomeerde professionals.

Om lessen en trainingen te volgen hoeft met geen lid te zijn van de vereniging, maar kan er wel op de oefenfaciliteiten volop geoefend worden, mits men lessen volgt in de Golfschool. Pas na het behalen van baanpermissie, slagen voor het regelexamen en het behalen van een handicap, komt men pas voor de vraag gesteld of met lid wordt van de Golfclub. Dat kan zelfs voor de 1e 6 maanden op proefbasis.

Lessen bij de Golfschool houdt dus in geen geval de verplichting in om eerst lid te worden. Men kan zonder verplichtingen eerst op rustige wijze en in eigen tempo een handicap halen.

De Golfschool kent hiervoor een aantal lespakketten waarbij men wordt begeleid tot het verkrijgen van baanpermissie, slagen voor het regelexamen en het behalen van een handicap. In deze fase is men nog op geen enkele wijze lid van de vereniging. Pas na het behalen van de handicap komt men voor de keuze voor een (proef)lidmaatschap.

Geïnteresseerd en/of nieuwsgierig? Kijk op www.sallandschegolfschool.nl

Bel en laat u informeren via telefoon +31 570 59 39 27 van de Sallandsche golfschool of per mail naar info@sallandschegolfschool.nl

Informatie over de Golfclub vindt men op www. sallandsche.nl

 

23 september a.s. wordt bij de Sallandsche Golfclub de Sallandsche GOLFSPECIAL 2.0 gehouden

met als motto ‘Leden werven leden’. Zet deze datum alvast in uw agenda, wellicht dat u ook wordt gevraagd door een bestaand lid om langs te komen.

Vorig artikelNieuw dans fenomeen Body Bliss in Deventer
Volgend artikel1 jaar padel in Deventer – Open dag bij Deventer Padel