DIEPENVEEN – Wie de afgelopen dagen door Diepenveen is gekomen moet zich hebben afgevraagd wat er aan de hand is. Het anders zo rustige dorp heeft een metamorfose ondergaan. Versierde straten, tuinen en voorgevels verraden het; Dorpsfeest Diepenveen staat voor de deur. Drie dagen feest met kermis, 2 feestavonden en natuurlijk de welbekende Badeenden Race.

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 september bruist het dorp aan alle kanten. Met een programma vol sportieve, muzikale én ludieke hoogtepunten kan jong en oud zich het aankomende weekend volop vermaken. Het Dorpsfeest Diepenveen wordt vrijdag 7 september om 19.00 uur geopend door de nieuwe burgermeester van Deventer; Ron König. Aansluitend start de traditionele Mini Playback Show. Vanaf 21.00 zullen DJ Matsoe Matsoe en Ouwe Jongens Krentebrood zorgen dat het dak weer af gaat !

Ook de rest van het weekend staat bol van de gezellige activiteiten in Diepenveen. Zo zijn er op zaterdag naast een klaverjastoernooi en de ‘open Diepenveense kampioenschappen tafeltennis’ ook een voetbaltoernooi i.s.m DSC. Op het terras is er live muziek. Vanaf 20.30 uur zal het feest losbarsten tijdens de feestavond met de band The Euros.

Op zondag begint de dag met een oecumenische ‘pop’ kerkdienst. Door het grote succes van vorig jaar is er aansluitend weer het Frühschoppen mmv de Langenberger muzikanten. Verder staan er een oldtimer brommertocht en het vogelschieten op het programma .

Spectaculair wordt het WIPE OUT Sweeper tournament waar jong en oud aan mee kunnen doen. DJ Jerome en een volkszanger zorgen voor een knallende afsluiting van het Dorpsfeest!

De toegang tot het Dorpsfeest Diepenveen is gratis. Alleen voor de feestavonden op vrijdag en zaterdag moeten kaarten worden gekocht. De voorverkoop gaat net als andere jaren erg hard ! Voorgaande edities was de feestavond op zaterdag al ruim van te voren uitverkocht ! Er zijn t/m 2 september nog entreekaarten te koop bij Lunchroom Matthijs en Passe Partout in Diepenveen. OP=OP

Kijk voor meer informatie over het programma óf kaarten op www.dorpsfeestdiepenveen.nl of op de Facebook pagina.

 

Het Dorpsfeest wordt gehouden op het feestterrein, locatie ijsbaan, aan de Schapenzandweg.

Vorig artikelJessica Kroeskop van The Eagles naar WK
Volgend artikelWAS IS een film in volle vaart