maandag, 20 mei 2024

Jessica Kroeskop van The Eagles naar WK

DEVENTER – Jessica Kroeskop is door bondscoach Elvin Englentina geselecteerd voor het WK honkbal in de Verenigde Staten. De 32-jarige buitenvelder van The Eagles maakt morgen misschien al haar opwachting in het duel met Zuid-Korea

Voor Nederland begint het WK honkbal morgen in Viera, Florida. De ploeg van Englentina wordt niet gezien als titelfavoriet maar meer als outsider. In een poule met Amerika en Venezuela moet Nederland van goede huizen komen om verder te bekeren. Nederland bevindt zich momenteel op een achtste plaats op de wereldranglijst.

Jessica Kroeskop werd in 2010 voor het eerst geselecteerd voor het Nederlands honkbalteam toen het voor het eerst deelnaam aan een WK. Vervolgens was zij ook van de partij tijdens de wereldkampioenschappen in zowel Canada als Japan.

Vorig artikelMeevaren met de Piet Hein blijkt een regelrechte hit
Volgend artikel5 jaar Dorpsfeest Diepenveen!
error: Content is beschermd!!!