DEVENTER – Op zondag 23 september wordt in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) het COC Zondagmiddagsalon gehouden van 16.00 tot 19.00 uur. Deze middag is gericht op een ouder LHBT-publiek en men kan er gezellig bijkletsen met bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Het Zondagmiddagsalon wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is er van harte welkom. De entree is gratis, maar een vrije bijdrage wordt gewaardeerd.

Meer info via www.cocdeventer.nl; ook voor andere activiteiten van COC Deventer en diverse Roze Uitgaanstips binnen de regio Stedendriehoek. Op de website kan men zich via ‘contact’ ook abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief van COC Deventer.

Vorig artikelHoe kiest u een uitvaartverzorger?
Volgend artikelDeventer Sportploeg feestelijk gehuldigd