Iemand in uw naaste omgeving overlijdt. In die moeilijke, emotionele en kwetsbare tijd zoekt u iemand die u helpt bij het vormgeven van de uitvaart en het afscheid nemen. Die u steunt en begrijpt. Die u de tijd, ruimte en het vertrouwen geeft om te rouwen. En vooral: iemand waarbij u zich op uw gemak voelt.

Op veel uitvaartpolissen staat een telefoonnummer dat u bij een overlijden zou moet bellen. Maar dat hoeft helemaal niet. U bent altijd vrij in uw keuze voor een uitvaartverzorger! Dat wordt gewoon vergoed door de verzekering. De door u gekozen uitvaartbegeleider regelt dat voor u.

Allemaal zijn we persoonlijk en betrokken. En helpen we u in moeilijke tijden. Dus hoe kies je dan…? Wie past het beste bij u en uw familie? Ik zou zeggen: welk gezicht spreekt u het meeste aan? Uiterlijk zegt natuurlijk niet alles maar geeft wel een indruk. En kijk eens op internet. De toon van een site zegt veel. Vraag rond in uw omgeving; wie heeft die uitvaart verzorgd die u zo mooi vond? Het geeft rust als u daar al eens over nagedacht heeft.

Ik kom graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken. Dan weet u echt of het klikt.

Rob Oostenrijk

www.rob-oostenrijk.nl

info@rob-oostenrijk.nl

06 – 54 24 11 05

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: Onderschatting
Volgend artikel23 september COC zondagmiddagsalon