BATHMEN – Na een heerlijke zomer gaat het filmseizoen bij Cinebat zaterdag 15 september van start. De komende maanden hebben de inwoners van Bathmen en omstreken volop gelegenheid om dichtbij huis, voor weinig geld naar de film te gaan. De filmavond is zoals de voorgaande jaren in ieder geval één keer per maand op een zaterdag, maar dit seizoen gaat Cinebat ook op woensdag een aantal avonden extra draaien. Zo krijgen filmliefhebbers vaker de gelegenheid om mooie films te beleven.Voor zowel jong als oud wordt er gedurende het seizoen een gevarieerd programma samengesteld. Kijk op de website www.Cinebat.nl voor alle data en het (actuele) filmaanbod. De vrijwilligers van Cinebat kijken ernaar uit om u/jullie bij het Cultuurhuus Braakhekke te verwelkomen.

Om 18.15 uur voor de hele familie de mooie animatiefilm Ferdinand; een komisch verhaal van een grote stier met een klein hartje. De film Ferdinand speelt zich af in Spanje. Als hij ten onrechte ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur.

Vorig artikelMoral Injury een nieuwe manier van kijken naar veteranen
Volgend artikelIESSEL Cider dingt mee naar nationale titel