DEVENTER – Op vrijdag 28 september organiseert de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) samen met haar aangesloten coaches en het Coachhuis de ‘Kom naar de Coachdag’. NOBCO wil op een laagdrempelige manier mensen laten ervaren hoe het is om gecoacht te worden en wat het effect van coaching kan zijn.

‘Kom naar de Coachdag’

Deze dag wordt georganiseerd in het kader van het 15-jarig bestaan van de NOBCO. In heel Nederland, op ruim 40 locaties, kunnen mensen op 28 september een gesprek van 45 minuten boeken bij een professionele coach voor een symbolisch bedrag van 15 euro. Op deze manier geeft de NOBCO iedereen de mogelijkheid om -zonder verdere verplichtingen- kennis te maken met coachen. In totaal nemen bijna 90 NOBCO-coaches hieraan deel. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar het goede doel: het UAF. Het UAF ondersteunt hoogopgeleide vluchtelingen bij studie en werk. NOBCO vindt het belangrijk om de opbrengsten aan te wenden voor een doel dat in het verlengde ligt van coaching en wil met deze bijdrage vluchtelingen een kans geven op een nieuwe toekomst.

Voor wie?

Iedereen die een vraag of dilemma heeft kan zich aanmelden voor een gesprek. Maar ook iedereen die nieuwsgierig is naar coaching is van harte welkom! Op www.komnaardecoachdag.nl is nadere informatie te vinden over deze dag, is te zien welke locaties deelnemen en waar je een gesprek kan boeken.

Locatie Deventer

In Deventer is er 1 locatie beschikbaar. Tineke Postma is als coach beschikbaar en heeft nog ruimte voor 2 gesprekken. De locatie waar de gesprekken plaatsvindt is: Stevinhof 25. Tineke Postma heet je van harte welkom en graag tot ziens!

Vorig artikelKinderen van Deventer krijgen verhalenboek cadeau
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Loopkrachtplaatjes