DEVENTER – Zang- en danstheater organiseert 2 open avonden voor podiumtalent. Op 16 en 30 oktober is iedereen met een passie voor zang, dans en theater welkom; van 20.00-22.00 in het Hof van Colmschate te Deventer.
Houd je van zingen, swingen, theater, en vooral ook van veel lol en gezelligheid? Kom dan naar één van de open avonden (of bezoek ze gewoon allebei) en laat je verrassen! Je kan gratis deelnemen aan beide avonden. Op 16 oktober ligt de nadruk op zang en op 30 oktober gaan ze met dans en drama aan de slag. Info? kijk snel op de site: www.apropos-online.nl of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/zangendanstheaterApropos
Apropos is een groep van 60 enthousiaste en betrokken mensen die zingen, dansen en theater maken op een eigentijdse en originele manier. Ze schrijven hun shows in eigen beheer en treden ook regelmatig op tijdens evenementen en feesten. Reguliere repetities zijn eveneens op dinsdag. Doe mee en join the club!