Inloopavond 22 oktober: stel je vraag aan John, Paul en Jeroen
Column Marcel Schoemaker: Teuge
10 oktober 2018
Column Erik Langs de Lijn: Charme
10 oktober 2018

FOTO: Erik van Luttikhuizen

DEVENTER – Heb jij een vraag aan trainer John Stegeman, technisch manager Paul Bosvelt en/of aanvoerder Jeroen Veldmate? Of ben je gewoon benieuwd naar hun kijk op de huidige stand van zaken op voetbalgebied bij Go Ahead Eagles? Kom dan naar de inloopavond voor supporters op maandag 22 oktober aanstaande in het Supportershome (aanvang: 20:30 uur)!

De inloopavond vindt plaats na de competitiewedstrijd Jong Go Ahead Eagles-Jong PEC Zwolle, die in De Adelaarshorst wordt gespeeld. Go Ahead Eagles nodigt alle supporters uit om langs te komen en vooral niet te schromen vragen te stellen aan het trio achter de microfoon.

Comments are closed.

error: Content is protected !!