DEVENTER – Maar liefst duizend aanhangers zullen Go Ahead Eagles ondersteunen in het uitduel tegen FC Twente. Een klein uurtje was er nodig om alle kaarten voor het uitvak te verkopen. De lange rij op het stadionplein tot in de fanshop was het ultieme bewijs dat Go Ahead Eagles weer volop leeft in Deventer. De belangstelling overgroeit welhaast het laatste eredivisie-seizoen.Het duel in Enschede tussen de torenhoog favoriet voor de titel, FC Twente, en de huidige koploper in de eerste divisie is op zondag 18 november. Om 14:30 trapppen beide Overijsselse clubs in de huidige eerste divisie af voor een mogelijk cruciaal duel.De komende weken zal blijken hoe groot het fanatisme is in Enschede en omstreken, men hoop daar op een uitverkochte Grolsch Veste.

Vorig artikelWeerbericht woensdag door Erwin Hoogenboom
Volgend artikelStegeman blijft geheimzinnig voor bekerduel van Go Ahead met Ajax