Woensdagochtend is het wisselend bewolkt met ruimte voor de zon. De temperatuur is circa 7 graden, de wind is matig en waait vanuit het zuidzuidoosten. Woensdagmiddag is het overwegend bewolkt, er is ruimte voor de zon maar er is ook kans op een bui. De temperatuur ligt rond de 11 graden, de zwakke wind waait vanuit het oostzuidoosten.

Donderdag is overheerst de bewolking wel is er af en toe wat ruimte voor de zon maar de kans op een bui die blijft. De wind waait vanuit het zuidzuidoosten en is zwak. Vrijdag is het wederom wisselvallig er valt af en toe een bui en er is ruimte voor de zon. De temperatuur is circa 10 graden, de wind is matig waait en vanuit het west-zuidwesten.

Vorig artikel“Hello again” een interview met Derek Ogilvie
Volgend artikelDerby GA Eagles binnen een uur uitverkocht