DEVENTER – Trainer John Stegeman zal vanavond met Go Ahead Eagles zeer waarschijnlijk met een gewijzigde samenstelling aantreden tegen Ajax. Welke verandering hij doorvoert in het duel om de KNVB Beker is nog ongewis.

De trainer hield een dag voor de wedstrijd de kaarten voor de borst. Hij kan buiten de geblesseerden Gor Agbaljan en Bruno Andrade beschikken over een fitte selectie.

Verheydt
“We gaan wat kleine dingen veranderen, maar die laat ik nu nog even in het midden”, bleef de oefenmeester geheimzinnig. Het zou kunnen zijn dat Stegeman Thomas Verheydt naar de bank verwijst en dat hij weer voor bijvoorbeeld Paco van Moorsel of Sjoerd Overgoor gaat kiezen.

Vorig artikelDerby GA Eagles binnen een uur uitverkocht
Volgend artikelKapster en slager uit Diepenveen lopen marathon van New York