zaterdag, 18 mei 2024

Drtv sport zoekt versterking

DEVENTER – Het sportplatform Drtv Sport is op zoek naar versterkingen in hun team. Het grootste sportmedium van de Stedendriehoek groeit in alle opzichten. Hierdoor zijn versterkingen van harte welkom. Drtv Sport is op zoek naar de volgende specifieke versterkingen!

Clubwatchers

Met meer dan 20 verslaggevers in de gemeente Deventer is Drtv Sport goed vertegenwoordigd op de sportvelden. Toch zijn ze nog op zoek naar clubwatchers voor de volgende ploegen: DAVO, Helios, Sallandia, Lettele en ABS Bathmen.

Lijkt het jou leuk om je club in het nieuws te brengen door een wekelijks verslag van het eerste elftal, foto’s, filmpjes of achtergrondverhalen? Dan zoekt Drtv Sport jou. Met een bereik van 350.000 mensen op social media is dit een unieke kans om jouw cluppie te promoten!

Fotografen

Wat zijn artikelen zonder spectaculaire foto’s? Voor sportevenementen en wedstrijden is Drtv Sport per direct op zoek naar sportfotografen. De foto’s zullen worden geplaatst (natuurlijk met jouw naam er bij!) op de social media kanalen van Drtv Sport, de website van Deventer RTV en de TV pagina van de omroep!

Social media specialist

Weet jij alles van Instagram, Facebook en Twitter? Denk jij (net als ons) Drtv Sport nog groter te kunnen maken op social media? Dan kunnen zij jou goed gebruiken! Is sport én social media echt jouw ding? Neem dan gerust contact op met de eindredactie!

Waar kan ik mij opgeven?

De eindredactie van Drtv Sport is in handen van Erik van Luttikhuizen en Milan Keskin. Je kunt deze heren van DeventerRTV bereiken via het mailadres:  sport@deventerrtv.nl

Vorig artikelCentrum Bathmen in de race voor titel van ´Schoonste Winkelgebied van Nederland´
Volgend artikelOok voor Nordic Walking kun je terecht bij ABS Bathmen
error: Content is beschermd!!!