donderdag, 23 mei 2024
FOTO: bureau BB3D

Horecabedrijf aan de IJssel komt steeds dichterbij

DEVENTER – De ondernemers van het Horecabedrijf aan de IJssel van Deventer hebben de belangrijkste vergunningen gekregen. Hierdoor komt de komst van het bedrijf heel dichtbij.

Koos Janssen en Evelien Janssen-Musch zijn de afgelopen drie jaar bezig geweest met het krijgen van de benodigde vergunningen om een stadsstrand met horeca te realiseren. Het horecabedrijf moet aan de westzijde van de IJssel bij Deventer komen.

Het bedrijf, dat Meadow gaat heten, wordt elk jaar tussen april en oktober geplaatst. De bedoeling is dat de bezoekers in Meadow daar kunnen genieten van een borrel en een drankje maar ook van streetfood gerechten. Er worden meerdere samenwerkingen gestart met lokale ondernemers, waaronder de stadsbrouwerij DAVO.

Wanneer Meadow open gaat is nog niet bekend.

Vorig artikelSportclub Deventer boekt moeizame overwinning op V en L
Volgend artikelAschwin Lankwarden vertrekt als directeur Sportbedrijf Deventer
error: Content is beschermd!!!