DEVENTER – De informatieavond ‘Salland Rookvrij’ van komende maandag, 8 oktober, gaat niet door. Het aantal aanmeldingen is niet voldoende en dus is besloten de informatieavond uit te stellen.

Mensen helpen om succesvol te stoppen met roken blijft een belangrijk streven voor Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken (HCDO), Salland Zorgverzekeringen en Tactus Verslavingszorg. Daarom wordt de gratis informatieavond vol tips en advies voor iedereen die wil stoppen met roken op een later moment opnieuw gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, wordt deze door de bovengenoemde partijen gecommuniceerd.

Ondanks dat de informatieavond niet doorgaat staat de maand oktober in het teken van Stoptober. In heel Nederland helpen rokers en niet-rokers elkaar om 28 dagen te stoppen met roken. Stoptober heeft een belangrijk gunstig effect op stoppen met roken. Niet alleen op rookgedrag, maar ook op het zelfvertrouwen van rokers en ex-rokers op langere termijn in het stopproces.

Vorig artikelStart Paas- en zomerkermis aangepast aan feestdagen
Volgend artikelVVD Deventer wil garantie dat paasvuren blijven bestaan