DEVENTER – Restaurant Jackies opent vanaf 15 november tot en met 31 december een nieuw en tijdelijk Art en Food restaurant. Dit unieke Pop-Out restaurant staat helemaal in het teken van ART. Niemand minder dan Jack van Liemburg (van Jacks Art in Apeldoorn) zal voor een onvergetelijke entourage zorgen. Kleurrijk, uitdagend en compromisloos!

Op deze tijdelijke hotspot (Grote Poot 1)openen wij vier dagen per week ( donderdag t/m zondag) de deuren voor een casual en culinaire avond in een stoere en uitbundige galerie.

Het 2,5uur durende arrangement is simpel: Ontvangst met een sparkling cocktail, vier gangen keuze menu, bijpassende wijnen, brood, tafelwater, bier, fris en koffie als afsluiting. Art on the wall, art on a plate.

Voor bedrijven en grotere gezelschappen ook te boeken op elke andere dag van de week.

Daarnaast maakt Jack op reservering tijd vrij voor workshops. Onder zijn deskundige leiding leren deelnemers om zelf hun creativiteit om te zetten in een persoonlijk schilderij. Voor groepen en bedrijven als bijvoorbeeld teamuitje. Inclusief schilderij en geheel verzorgd diner (Min 20 personen.)

Vorig artikelAlles wat je wilt weten over stoppen met roken
Volgend artikelKinderen van Deventer krijgen verhalenboek cadeau