SCHALKHAAR – Wat is er nou leuker om te sparen dan je eigen foto in een voetbalplaatjes boek. Het kan vanaf 21 oktober bij PLUS Joffrey Ter Horst in Schalkhaar. De plaatselijke voetbal- en Handbal vereniging SVS Schalkhaar geeft samen met de PLUS supermarkt in Schalkhaar haar eigen voetbalplaatjesboek uit.

“Het boek is ontstaan tijdens een gesprek met de sponsorcommissie van SVS Schalkhaar. We waren beide direct enthousiast”, vertelt Joffrey Ter Horst. Lokale verbondenheid met het prachtige dorp Schalkhaar is wat de club en ik beide omarmen. Samen met Frans Haarman van de sponsorcommissie van SVS Schalkhaar hebben we gekeken hoe we dit unieke voetbalplaatjes boek konden gaan uitgeven. Bij iedere 15 euro aan boodschappen (m.u.v. de wettelijk niet toegestane artikelen) bij PLUS Joffrey Ter Horst krijg je een setje van 10 voetbalplaatjes. Iedereen die is gefotografeerd krijgt ook een persoonlijk 3D album, hierop staat een foto van jezelf op de cover. Waar je bij andere voetbalplaatjesboeken alleen spaart voor plaatjes, krijg je nu een plaatje die je op je smartphone ook in 3D kan bekijken. Zaterdag 20 oktober worden de boeken uitgedeeld tussen 10 en 12 uur op het sportcomplex. Zowel plaatjes van de voetbal als ook van de handbal vereniging kunnen worden geplakt. Sebastiaan Teunissen kreeg als eerste het boek van Joffrey Ter Horst uitgereikt. De actie eindigt op 15 december 2018.

Vorig artikelTwee cafés verkopen bier voor 50 cent
Volgend artikelDè nacht van de nacht bij de Ulebelt