donderdag, 23 mei 2024
FOTO: Alex Schokker

VVD Deventer zet vraagtekens bij sprintbaan Engestraat

DEVENTER – VVD Deventer zet zijn vragentekens bij de aanleg van de tijdelijke sprintbaan tussen de Broederenstraat en de Engestraat. Dit laat de partij weten in een brief aan het college van de Gemeente Deventer, waarin een paar vragen worden gesteld over de sprintbaan.

De sprintbaan werd aangelegd met latexverf in het kader van de Nationale Sportweek waar Deventer één van de Host City’s van was.

Zo vraagt de partij zich af of er een vergunning is aangevraagd voor het aanleggen van de baan. En vraagt de VDD zich af of het goed gecommuniceerd is met de ondernemers en de omwonenden.

VVD vraag zich ook af er goeie afspraken zijn gemaakt over het verwijderen van de baan, aangezien er overlast was door het verwijderproces. De baan is op de straat nog steeds zichtbaar ondanks dat het is weggehaald en dus vraagt de partij uit Deventer zich af of de baan wel helemaal weggaat of dat je het blijft zien. En als de schade dan hersteld moet worden, van welk geld dat gedaan gaat worden.

Vorig artikelCreatief FC RDC werft vrijwilligers
Volgend artikelTweede Kamer wil spoor tussen Deventer en Zwolle aanpakken
error: Content is beschermd!!!