zaterdag, 22 juni 2024

Alle Etty-scholen vieren 1250 jaar Deventer

DEVENTER – Vanuit de bewustwording voor de leerlingen organiseert het Etty Hillesum Lyceum dinsdag 13 november een speciale themadag. Aan die themadag werken alle locaties van het Etty Hillesum Lyceum uit Deventer mee.

Zo zullen ca. 500 á 600 leerlingen de binnenstad van Deventer gaan bevolken aankomende dinsdag. Ze doen dan mee aan verschillende initiatieven, zoals ‘Het Deventer spel’, Escape the City’. Daarbij krijgen de leerlingen meer te zien en te weten over de stad Deventer die dit jaar 1250 bestaat.

Niet alleen in de stad, maar ook op verschillende scholen zijn er initiatieven ontplooid zoals een Deventer 1250 Quiz en workshops rondom de skyline van Deventer. Meer info is terug te vinden op de website Deventer1250

Vorig artikelSV Schalkhaar vernedert Vogido
Volgend artikelWél geld voor aanpak overlast ratten in wijken
error: Content is beschermd!!!