DEVENTER – Kinderopvang Bubbels heeft in Deventer twee kleinschalige locaties. Volgens mede-eigenaresse, Ellen Weerheijm, ligt de kracht van Bubbels in het vaste team van pedagogisch medewerksters. Zij zorgen al meer dan 15 jaar met veel passie en liefde voor elk kind.

Zij creëren een huiselijke, warme sfeer zodat kinderen zich vertrouwt en veilig voelen, dit maakt dat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.  Iedere dag worden er activiteiten aangeboden in een bepaald thema. Bubbels werkt hiervoor met het programma Uk&Puk. Aan de orde komen o.a. muziekles, peuteryoga, knutselen, voorlezen en buitenspelen. Ook is er een speciaal programma voor de baby’s van 0 tot 1 jaar!

Door de kleinschaligheid hebben wij voor elk kind veel individuele aandacht en kunnen wij inspelen op de behoefte van het kind. Ieder kind ontwikkelt zich op een zijn eigen tempo. Mocht een kind toch behoefte hebben aan extra ondersteuning bijvoorbeeld op taalgebied dan regelen we met ouders een VVE indicatie.

Voor de kinderen is het van belang dat er goed contact is tussen ouders en de pedagogisch medewerkers. Een prettig gevoel van de ouder op de opvang heeft ook een positieve weerslag op het kind. Bubbels biedt veel flexibiliteit voor ouders; ruilen, extra komen, om de week opvang afnemen er is van alles mogelijk!  Zowel ouders als kinderen moeten bij Bubbels een tijd meemaken om nooit te vergeten!!!

Wilt u uw kind een heerlijke tijd geven bij de opvang? Bel gerust om te komen kijken!

Vorig artikel‘De geloofwaardigheid van de VVD ligt begraven op het Grote Kerkhof’
Volgend artikelColumn Buurtproat: Rijk