LETTELE – Evenals vorig jaar organiseert Lettele een actie ten behoeve van de voedselbank in Deventer. Vorig jaar hebt u allen heel gul gegeven, de voedselbank was er erg blij mee. Dit jaar wil Lettele weer een actie houden om houdbare levensmiddelen in te zamelen.
Bij Attent, de plaatselijke buurtsuper, heeft de voedselbank kratten neergezet, waar u de gekochte levensmiddelen in kunt doen. Ronald Lipholt heeft opnieuw zijn medewerking verleend, aan deze actie. Er hangt een lijst in de winkel van producten waar het meeste behoefte aan is.

Tegelijkertijd zal er in de kerk ook de mogelijkheid bestaan om daar houdbare levensmiddelen in te leveren. De voedselbank zal achterin de kerk kratten plaatsen waar u de levensmiddelen in kunt doen. Hopelijk wordt het weer een succes, en wat het belangrijkste is.

Dat er op deze manier veel mensen geholpen worden, en heel dankbaar zullen zijn dat u allen zo gul heeft gegeven. Want we weten allemaal wel dat iedereen plotseling in zo’n situatie kan belanden, dat je moeite hebt om financieel rond te komen.

Vorig artikelAandeelhouder GA Eagles Joop de Jonge overleden
Volgend artikelBathmen scoort minder goed op elektrische laadpunten