DIEPENVEEN – Op zondag 20 januari 2019 wordt de 42e Midwinterloop Diepenveen en tevens ook de kidsrun weer gehouden met de start en finish op DSC Sportcomplex De Zunnebargh in Diepenveen.

De Midwinterloop Diepenveen is een gezellig en sportief hardloopevenement. De route leid je over verharde wegen, zand- en bospaden door het prachtige Kolkbos en landgoed de Hoek in de omgeving van Diepenveen (vlakbij Deventer).

Al jaren is dit op de 3e zondag in januari een populaire loop bij zowel de recreatieve als de geoefende loper. Naast het mooie parcours, staat vooral het plezier in het hardlopen voorop.

De kidsrun is een loop voor basisschoolleerlingen. We starten om 10:45 uur met een leuke warming up voor alle kinderen. Daarna lopen de kids hun rondjes om het voetbalveld. Deelname aan de kidsrun is gratis en na afloop wordt drinken uitgedeeld, tevens zal elke deelnemer een medaille meekrijgen als aandenken.

Vraag vooral ouders, opa’s, oma’s, buren, vrienden en bekenden om zo veel mogelijk aan te moedigen. Hoe meer applaus, hoe harder er gelopen wordt! Voor de jongste sportievelingen geldt dat papa of mama natuurlijk best mee mogen rennen.

 

 

Website Midwinterloop Diepenveen: www.midwinterloop-diepenveen.nl

Vorig artikelSpeelotheek De Speelakkerzoekt vrijwilligers!
Volgend artikelDeventer Hockey Vereniging krijgt watertappunt