COLMSCHATE – Speelotheek de Speelakker (Zwaluwenburg 4-A) is er voor iedereen! Want spelen is belangrijk voor kinderen, maar ook leuk voor volwassenen. Het is goed voor de ontwikkeling van kinderen om gevarieerd speelgoed aan te bieden dat past bij hun ontwikkelingsfase. Het brede aanbod aan speelgoed en aan bord- en familiespellen zorgt voor plezier voor jong en oud. Speelotheek de Speelakker draait volledig op vrijwilligers. Zonder hen kan de Speelotheek niet bestaan. De Speelotheek is geopend op: maandag 19.30-20.30 uur; dinsdag 10.00-11.00 uur; woensdag 19.30-20.30 uur en vrijdag 10.00-11.00 uur.

Uitleenmedewerkers gezocht!

Om op bovenstaande dagen open te kunnen blijven zoekt de Speelotheek extra vrijwilligers die helpen speelgoed uit te lenen en weer in te nemen. Bent u ongeveer anderhalf uur op maandagavond, dinsdagochtend, woensdagavond of vrijdagochtend beschikbaar? Dan kunt u zich aanmelden als uitleenmedewerker. U hoeft niet wekelijks een dienst te draaien, tweewekelijks kan ook. Elke dienst worden er twee vrijwilligers ingeroosterd. Er wordt per periode een rooster gemaakt waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met ieders mogelijkheden en wensen.

Wat biedt de Speelotheek u?

Als u minimaal 6 maanden vrijwilliger blijft, biedt men u een gratis lidmaatschap van de Speelotheek. U kunt dan, gedurende de tijd dat u vrijwilliger bij de Speelotheek bent, kosteloos speelgoed en spellen lenen voor bijvoorbeeld uzelf of uw kinderen, kleinkinderen, oppaskinderen.

Iedereen is welkom

Niet alleen vaders en moeders, maar ook opa’s en oma’s, maatschappelijke stagiaires en studenten zijn van harte welkom!

Hebt u vragen over de functie van uitleenmedewerker of wilt u zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen met Saskia (0650613482) of stuur een mail naar speelakkerdeventer@gmail.com

Meer informatie over de speelotheek kunt u vinden op www.speelakkerdeventer.nl

Vorig artikelBuurtfeest Langs de Wetering in Diepenveen
Volgend artikelMidwinterloop Diepenveen en kidsrun weer in aantocht