DEVENTER – Na ruim acht jaar werkzaam te zijn geweest bij Go Ahead Eagles, heeft Adrie Proper (Commercie Buitendienst) ervoor gekozen om vanaf 1 januari 2019 een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met veel enthousiasme, energie en motivatie treedt zij als Senior Consultant in dienst bij We Matter in Epe.

“Met mijn ‘voetbalhart’ neem ik afscheid van Go Ahead Eagles”, zegt Adrie. “Ik wil iedereen bedanken die de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling binnen deze mooie club. Daarnaast ben ik dankbaar voor alle mensen die ik de afgelopen jaren heb mogen leren kennen en met wie ik fijn samen heb gewerkt. In het bijzonder wil ik de relaties van Go Ahead Eagles, mijn lieve collega’s en de Business Partners enorm bedanken voor hun vertrouwen. Tot het einde van het huidige seizoen blijf ik in ieder geval één dag per week verbonden aan Go Ahead Eagles, de mooiste club van Nederland. Bovendien blijf ik iedereen zien bij de thuiswedstrijden in De Adelaarshorst!”

Go Ahead Eagles wil Adrie ontzettend bedanken voor alles wat zij in de afgelopen acht jaar voor de club heeft gedaan en wenst haar veel succes bij We Matter!

Vorig artikelGenomineerden Deventer Sportverkiezing bekend
Volgend artikelDe A1 gaat op de schop van Deventer-Oost