COLMSCHATE – Net voor de kerst houdt de Ulebelt een gezellige kleinschalige markt met leuke kerstcadeautjes, lekkere drankjes en muziek op zaterdag 15 december van 13.00-16.00 uur. De Ulebeltzorggroep verzorgt deze middag in het infocentrum en op het erf samen met buurtbewoners. Op de kerstmarkt is van alles te ontdekken: zelfgemaakte cadeautjes, vogeltaarten, kinderactiviteiten; marshmallows boven de vuurkorf; broodjes bakken en ponyritjes.In het infocentrum en buiten op het erf kunnen kinderen zelf aan de slag om een kerststukje of popcorn te maken of broodjes te bakken boven het vuur. Er zijn verschillende kraampjes waar (zelfgemaakte) kerstproducten te koop zijn. De Kerstman is er met een grabbelzak; Turkse pizza’s komen uit de buitenoven. Het Kinderkoor van de Vrijeschool komt kerstliedjes zingen.

Het is gezellig bijkletsen rond vuurkorven met marshmallows, chocolademelk en glühwein. Natuurlijk kun je ook zelf een kerstliedje komen spelen op de reuzenxylofoon.

Vorig artikelPrins Bernhardsluis kan weer schepen schutten
Volgend artikelGo Ahead wint in eigen huis van Helmond Sport