DEVENTER – Spelers, staf en publiek van Go Ahead Eagles zijn dit seizoen samen één. Dat leverde in Deventer al een aantal schitterende voetbalavonden (en één middag) op. Na de winterstop staan er nog meer fraaie voetbalaffiches op het programma in De Adelaarshorst. Bovendien worden in de tweede seizoenshelft de prijzen écht verdeeld.

Wil jij samen met de spelers, staf en al die duizenden fans in De Adelaarshorst meestrijden in de spannendste en sterkste Eerste Divisie ooit? Koop dan een halve seizoenkaart van Go Ahead Eagles en je bent verzekerd van je eigen plek bij negen thuiswedstrijden, waaronder de wedstrijden tegen Almere City FC en MVV Maastricht en de topduels tegen NEC en FC Twente.

Het bestellen van een halve seizoenkaart van Go Ahead Eagles kan via www.ga-eagles.nl/home-of.

Jeugdkorting
Word je gedurende het nieuwe seizoen 18 jaar, dan krijg je bij verlenging van de kaart nog de jeugdkorting. Ben je vóór de start van het nieuwe seizoen (1-7-2018) 18 geworden dan ontvang je geen jeugdkorting. Het seizoen 2018/2019 loopt van 1-7-2018 t/m 30-6-2019.

Geldigheid seizoenkaart
Je seizoenkaart is geldig per direct na ontvangst tot en met 30 juni 2019.

Toegang tot wedstrijden
Als seizoenkaarthouder heb je toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden in De Adelaarshorst.

Ontvangst seizoenkaart
De seizoenkaarten worden zo spoedig mogelijk na bestelling verstuurd.

Go Ahead Eagles presenteerde eerder deze maand hét teamuitje voor (3e h)elftallen van voetbalclubs uit de regio. In samenwerking met Grolsch en De Klok Dranken zijn door de Deventer Eerstedivisionist de Go Ahead Eagles (afgekort: Kowet) Bier Games ontwikkeld.Op een thuiswedstrijddag van Go Ahead Eagles worden jij en je teamgenoten om 17:30 uur ontvangen voor een avond vol vertier, versnaperingen én natuurlijk voetbal. Je neemt met je team deel aan een aantal onderdelen van de Kowet Bier Games:

1) Atjetrap (gatendoek)
2) Vatjekop (overkoppen)
3) Kwisjedat? (voetbalquiz)
4) TotoKowet (voetbaltoto)

Stuur voor het aanmelden van je team een e-mail naar kowetgames@grolsch.nl met de volgende gegevens: naam vereniging, team, naam contactpersoon team, telefoonnummer contactpersoon team, aantal deelnemers (minimaal 14, maximaal 20), voorkeur thuiswedstrijd(en), naam en contactgegevens van een van de bestuursleden (indien je voetbalclub nog niet met Grolsch samenwerkt).

Vorig artikelNieuwe directeur de Marke
Volgend artikelOnderzoek naar woningbouw op oude plek Bouwbasic