Bij Restaurant Huis Vermeer, gevestigd in de voormalige bankierswoning aan het Grote Kerkhof in het centrum van Deventer, bent u zeven dagen per week van harte welkom om volledig in de watten gelegd te worden door onze keuken-en bedieningsbrigade. Gezamenlijk verzorgen wij een culinaire ervaring voor zowel de lunch als het diner. Maandelijks arrangeert ons keukenteam een nauwkeurig samengesteld fijnproevers menu, genaamd de Chef’s Selections.

De gerechten in het menu zijn gebaseerd op de frans-klassieke keuken met een creatieve hint naar de nieuwe ‘internationale’ keuken. Onze sommeliers staan voor u klaar om een prachtige wijnspijs combinatie te verzorgen, onze wijnen – nauwkeurig geselecteerd op basis van de smaken in de gerechten – zullen u versteld laten staan.

Hotel Huis Vermeer heeft inmiddels een indrukwekkende 8ste plek bemachtigd in de top 25 beste kleine Hotels van Nederland van Tripadvisor. U wordt uiterst persoonlijk ontvangen in de voormalige huiskapel van de bankiersfamilie Vermeer. Het perfect gerenoveerde hotel heeft de sfeer van een voornaam 19e-eeuws woonhuis behouden. Ouderwetse gastvrijheid wordt gekoppeld aan eigentijdse dynamiek en comfort. U kunt verblijven in één van onze 11 luxe kamers met alle moderne voorzieningen. Gezamenlijk verzorgen wij u een onvergetelijk verblijf. Compleet met persoonlijk, aan tafel, uitgeserveerd ontbijt – uiteraard met een glas bubbels!

Wij ontvangen u ook graag voor Bruiloften, Private Dining en Vergaderingen. Meer informatie vindt u op www.hotelhuisvermeer.nl

Vorig artikelOnderzoek naar woningbouw op oude plek Bouwbasic
Volgend artikelGA Eagles wint in Waalwijk met klinkende cijfers