DEVENTER – Zeg je banden, dan zeg je ABC banden Deventer. Het bedrijf dat gevestigd is op het Runshopping Centre doet meer dan alleen banden verwisselen en verkopen. Ook voor een apk keuring en onderhoud van uw auto kunt u hier terecht. In de werkplaats wordt uw auto gekeurd terwijl u, onder het genot van een vers kopje koffie, gekeurd.

Om uw wielen uit te lijnen of te balanceren heeft ABC Banden & Autoservice de meest moderne elektronische uitlijnapparatuur en kennis in huis. Hiermee kunnen zeer nauwkeurige metingen direct worden uitgevoerd. Wanneer uw auto niet goed uitgelijnd is, merkt u dat uw auto naar links of rechts trekt. Een oorzaak kan bijvoorbeeld zijn; een kuil in het wegdek, verkeersdrempels, of tegen de stoep rijden. Dit heeft direct invloed op uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Bovendien versnelt een slechte uitlijning het slijtageproces. Heeft u een afwijking van slechts een paar millimeter, dan is het effect al te vergelijken met het dwars over het wegdek slepen van de banden, 100 kilometer lang.

Daarom is het raadzaam uw uitlijning regelmatig te laten controleren. ABC banden & Autoservice raadt u, net zoals de meeste autofabrikanten overigens, aan om uw uitlijning eens per 2 jaar, of om de 25.000 km, te laten controleren.

Vorig artikelGeslaagde DSC Midwinterloop en Kidsrun in Diepenveen
Volgend artikelJ&R stroopwafels stopt op de vrijdagmarkt Deventer