DEVENTER – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Veteranen Deventer, de oprichtingsavond van hun stichting is Niels van Bockel geëerd met het erelidmaatschap van verdienste van stichting veteranen Deventer.

Dit mede door al het voorbereidende werk wat Niels verzet heeft. Het initiatief dat van hem vandaan komt om 2,5 jaar geleden de facebook pagina “veteranen Deventer” te starten met alle verdere gevolgen tot aan de feestelijkheden van de oprichting van de stichting. Zijn inspanningen tot het gebruik van de faciliteiten van Grand café de Heeren, zijn oproep tot ondersteuning van het bestuur wat de overige bestuursleden in staat heeft gesteld zich aan te sluiten bij Veteranen Deventer.

Als laatste, wat zeker niet onderschat mag worden, zijn betrokkenheid, nauwkeurigheid, kritische blik, openhartigheid en toewijding zijn een voorbeeld voor vele andere vrijwilligers. Het bestuur bedankt Niels en stemde bij meerderheid van stemmen (unaniem in aanwezigheid) in met het toekennen van het erelidmaatschap van verdienste met de ingang van 15 januari 2019.

Vorig artikelHelicon MBO Velp – specialist in de groene leefomgeving
Volgend artikelStichting Veteranen Deventer een feit