BATHMEN – Zoek je een nieuwe uitdaging en wil je wel eens goed voorbereid een halve marathon of zelfs een hele marathon lopen?
Sluit je dan aan bij de dinsdagavondgroep van ABS in Bathmen. Deze groep wordt getraind door Pieter Filius, die inmiddels over 10 jaar ervaring als trainer beschikt en ervaringsdeskundige is op het gebied van trainingen voor halve- en hele marathons. Je kunt je melden op dinsdagavond om 19.00 uur bij Sporthal De Uutvlog in Bathmen voor een proeftraining.

Tijdens de training is er aandacht voor looptechniek (met persoonsgerichte adviezen) en het opbouwen van duurvermogen om langere afstanden te kunnen lopen.  De trainer begeleid je in het omgaan met mentale hardheid en hij leert je je krachten goed te verdelen. Uiteraard alles binnen de grenzen van haalbare stappen die bij jou passen. Daarvoor moet je wel beschikken over enige ervaring met hardlopen en minimaal een afstand van 10 km in de benen hebben.

ABS beschikt ook over loopgroepen waar de begineisen lager liggen, meer informatie hierover vind je op https://trimmen.absbathmen.nl/. Eens per jaar wordt er ook gelegenheid geboden aan beginnende lopers om te groeien tot een 5 km loper.
Lijkt het je wat om een proeftraining te volgen bij Pieter meld je dan aan op nummer 06-29552013. Daarna kun je besluiten of je definitief lid wordt bij de ABS-loopgroep.

Vorig artikelSallandsche ontvangt GEO-certificaat
Volgend artikelLandelijke Week van Gebed