DEVENTER – Mcdonald’s Deventer heeft een zogeheten vrachtfiets aangeschaft en omgedoopt tot de WECYCLE. Er is gekozen voor dit duurzame vervoersmiddel om snel en schoon te bewegen tussen de twee vestigingen in Deventer.

Ondernemer Henk Koning is enthousiast over de WECYCLE. ‘In December vorig jaar hebben wij naast De Scheg ons tweede restaurant in Deventer geopend. Samen met Profile Riesewijk hebben wij de vrachtfiets samengesteld zodat wij ons sneller en schoner kunnen bewegen tussen de twee vestigingen. Ook het aanpakken van zwerfafval is een verantwoordelijkheid die wij al jaren nemen. Zo hebben we slimme prullenbakken geplaatst en zijn druk met het opruimen van afval ruim rond ons eigen terrein. Ondanks al deze maatregelen zien we nog te vaak dat mensen hun afval gewoon op straat gooien. Wij ruimen al het afval op en de WECYCLE zorgt ervoor dat wij dit op een snelle en duurzame manier kunnen doen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en hopelijk volgen er meer ondernemers in de regio” aldus Henk Koning.

Vorig artikelColumn Erik Langs de Lijn: Mannen
Volgend artikelHulp bij de digitale belastingaangifte in de Bibliotheek Deventer