DEVENTER – Opel-dealer Broekhuis Deventer is de nieuwe Toernooisponsor van het jaarlijkse Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi in Deventer. Vestigingsdirecteur Arjen Rozema tekende woensdag de sponsorovereenkomst met voorzitter Frans de Vries van de Deventer Schoolvoetbalcommissie. Die toonde zich blij met de nieuwe sponsor en kondigde aan dat de sponsorgelden niet alleen ten goede komen aan de jeugdige voetballers. “We overleggen ook met de Deventer Scheidsrechtersvereniging om bij te dragen aan het opleiden van jeugdige scheidsrechters.”

Broekhuis is al enkele Jaren veldsponsor van het toernooi. Toen Arjen Rozema hoorde dat de organisatie een nieuwe Toernooisponsor zocht, was hij er snel bij. “We steunen graag de jeugd. Maar we gaan ook iets leuks doen tijdens het toernooi, want sponsoren is voor ons meer dan een spandoek of een vlag ophangen. Wat we gaan doen houden we nog even geheim maar het wordt iets leuks waarmee deelnemers ook iets kunnen winnen.”

Inschrijven tot krokusvakantie
Alle basisscholen in de gemeente Deventer kregen begin dit jaar de inschrijfformulieren toegestuurd. Voorzitter Frans de Vries verwacht nog veel inschrijvingen deze week. “ Want inschrijven kan nog tot 16 februari.”
Het aantal teams zal waarschijnlijk sowieso hoger liggen dan voorheen. “Dat heeft te maken met de nieuwe KNVB-regels die we volgen. Daardoor spelen we op (meer) kleinere velden met kleinere teams. Dat geeft het toernooi ongetwijfeld een nieuwe dimensie.”

Meer weten over het toernooi en de inschrijving? Kijk op www.deventerschoolvoetbal.nl 

Inschrijven teams kan nog tot 16 februari

Vorig artikelFietstival Deventer biedt fietsplezier op Hemelvaartsdag
Volgend artikelInterview Leon de Kogel oud speler GA Eagles