DEVENTER – De snelheid waarmee de bal wordt aangespeeld. Dat ene metertje meer naar links. Of juist naar rechts. In het voetbal wordt het verschil tussen winst of verlies bepaald door die ene bal die wel of juist niet op maat wordt gegeven. Maar ook buiten de lijnen wordt maatwerk verlangd.

Zo is de favoriete plek op de Hoofdtribune van stadion De Adelaarshorst voor elke Business Partner van Go Ahead Eagles verschillend. Waar de ene ondernemer het liefst exact ter hoogte van de middenlijn zit, daar geven andere Business Partners de voorkeur aan een paar meter meer naar links. Of naar rechts. Een Business Seat op maat, zogezegd.

Met ingang van het seizoen 2019/2020 werkt Go Ahead Eagles met een nieuwe prijsstelling van de Business Seats op de Hoofdtribune. Hiermee vergroot de club de segmentatie en kan Go Ahead Eagles nog beter aansluiten bij de wensen en behoeften van zijn Business Partners. De stelregel luidt: hoe beter de plek, hoe hoger de prijs (zie afbeelding). Het is een wens die al langer bestond onder de leden van de Business Club van Go Ahead Eagles.

‘Instroomtarieven’ 2018/2019
Voor ondernemers die zich per direct als Business Partner aan Go Ahead Eagles willen verbinden, gelden aantrekkelijke ‘instroomtarieven’ voor de resterende zeven thuiswedstrijden van seizoen 2018/2019. Hierdoor kunnen nieuwe Business Partners vooruitlopend op voetbaljaargang 2019/2020 alvast kennismaken met de Business Club van Go Ahead Eagles en de sfeer ervaren tijdens de duels tegen NEC (vrijdag 15 februari), MVV Maastricht (vrijdag 1 maart), FC Twente (zondag 24 maart, zolang de voorraad strekt), Telstar (maandag 1 april), Jong AZ (vrijdag 5 april), Jong PSV (vrijdag 19 april) en RKC Waalwijk (vrijdag 26 april).

FAQ-lijst
De Business Club van Go Ahead Eagles is het grootste zakelijke platform van de regio’s Deventer, Apeldoorn, Salland en Zutphen. Alle informatie over de nieuwe prijsstelling van de Business Seats voor het seizoen 2019/2020 (inclusief FAQ-lijst) is te vinden op www.ga-eagles.nl/prijsstellingen-business.

Vorig artikelMaak kennis met Statenlid Bart van Moorsel
Volgend artikelVerdachte aangehouden voor overval op bejaarde broers in Heeten