DEVENTER – Op 13 mei 2019 gaat de 75ste AvondVierdaagse Deventer van start met als sluitdag 16 mei. De voorbereidingen voor dit evenement, met ruim 3.500 deelnemers het grootste (meerdaagse) sportevenement van Deventer, zijn in volle gang.

Om alles in goede banen te leiden is de organisatie naarstig op zoek naar meer vrijwilligers, die hun bij kunnen staan. Voor het uitzetten, bewegwijzeren en controleren van de routes zijn zij op zoek naar een vrijwilliger die in het bezit is van een scooter. Bovenal is het van groot belang dat zij over genoeg verkeersregelaars beschikken om de ruim 3500 wandelaars, voornamelijk kinderen, zo veilig mogelijk te laten deelnemen. 

Voor het evenement volgt men een korte (digitale) cursus om verkeersregelaar te mogen zijn tijdens de vierdaagse.  Ook als u niet alle dagen beschikbaar bent is uw hulp van harte welkom. Een paar uurtjes van uw vrije tijd maakt het voor veel kinderen mogelijk aan een leuke en vooral veilige Avondvierdaagse deel te nemen!  

Heeft u belangstelling neem dan voor 22 februari contact op met Harry Muilerman,  telefoon 06 – 53 32 99 60 of via email speeltuindriehoek@concepts.nl.  

Graag bij je opgave naam, adres, postcode, woonplaats, emailadres, telefoonnummer, geboortedatum en beschikbare avonden te vermelden: 

Meer informatie is te vinden op de website www.deventeravond4daagse.jimdo.com 

Vorig artikelSVOD turnster Zoë Koerhuis wint brons tijdens voorwedstrijd 5e divisie
Volgend artikelEmma Oosterwechel Nederlands Kampioen meerkamp indoor