DEVENTER – Zoals iedereen nog wel weet is de historische muur van Go Ahead Eagles aan de Vetkampstraat op 18 januari 2018 omgewaaid als gevolg van een hevige storm.

Achter de schermen heeft men niet stilgezeten en de club en supportersvereniging willen dan ook voor aanvang van het nieuwe seizoen de muur weer opbouwen. De kosten voor de wederopbouw zijn alleen erg hoog en daarom vraagt de supportersvereniging  helpende handen. Wie zoekt men: een uitvoerder of ex-uitvoerder met een rood-geel hart die dit project tot een succes wil begeleiden en ervaren metselaars en voegers die de muur of een deel van de muur zouden willen opbouwen.  

Voel jij er wat voor om samen met de club en de supportersvereniging dit project om te zetten in een groot succes, stuur dan een mail naar aanmelding@sv-gae.nl o.v.v. Stadionmuur.

Vorig artikel‘Deventer, Stad van de IJssel’ opent in Museum De Waag
Volgend artikelBomenboek Uit je kruin! gelanceerd