Hemelvaartsdag: Fietsdag in en om Havenkwartier Deventer
DEVENTER – Eigenaar Wilco Wolterink van ROTO Tweewielers aan de Ceintuurbaan in Deventer heeft een sponsorcontract getekend met het Deventer Fietstival. De naam van het bedrijf wordt daarmee verbonden aan de Kunstroute: één van de onderdelen van het festival dat Lionsclub Deventer IJsselvallei organiseert. Het Deventer Fietstival vindt plaats op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) in het Havenkwartier.

De ROTO Kunstroute start en finisht daar ook. De tocht voert langs bekende en onbekende kunstwerken in de gemeente Deventer. En over een aantrekkelijk traject. Wilco Wolterink ziet het festival als een mooi moment om fietsliefhebbers kennis te laten maken met ROTO. “En ik geef een groep klanten vrijkaarten om mee te doen aan het Fietstival.” Deelnemers kunnen voordat ze starten (of na terugkeer van de route) in het Havenkwartier genieten van de vele, meestal gratis andere onderdelen van het Festival, zoals:

* uitdagende Rivel Urban Trail

* Tentoonstelling 150 jaar Fietsen

* BMX en andere demonstraties

* Diverse lezingen (o.a. van Paralympics tot Special Olympics)

Meer weten over het Fietstival Deventer of tegen voorintekentarief kaartjes kopen? Kijk op www.fietstivaldeventer.nl.

Vorig artikelMannen gevraagd voor “Power-wandelen”
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Verval