DEVENTER – Mik drie foamballen in een Opel Vivaro en maak kans op 4 entreekaarten voor het Dolfinarium, plus een DerbyStar bal. Die uitdaging kunnen spelers aangaan als ze 29 en 30 april meedoen aan het Broekhuis BusSchieten tijdens het Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi.

“Een extraatje van de toernooisponsor”, aldus Elzo Springer van de organiserende Schoolvoetbalcommissie. “Het vereist overigens wel enige techniek. Bovendien kunnen de spelertjes zelf gokken. Schieten ze de ballen via de schuifdeur aan de zijkant naar binnen of via de achterdeur? En vanaf welke afstand? Want per optie zijn meer punten te verdienen.” Als meerdere spelers eenzelfde aantal punten heeft, bepaalt het lot wie wint.

Broekhuis-vestigingsdirecteur Arjen Rozema ziet het BusSchieten als een leuke onderbreking van de spannende wedstrijden. “De auto staat naast het Broekhuis-veld. Voor ons als sponsor een mooie plek en een mooie manier om ons te profileren. Maar allereerst leuk voor de schooljeugd. Want daar doen wij (en alle andere sponsors) het toch voor: de jeugd plezier bieden.”

Twee dagen plezier
Het Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi start maandag 29 april. De eerste fluitsignalen klinken om 8.30 uur op de velden van Kon. UD in Deventer. In totaal komen 104 teams in actie. De finales zijn dinsdagmiddag 30 april rond half twee. Een uur later zijn alle winnaars bekend.

Vorig artikelIngezonden brief: De strijd aan met de berg
Volgend artikelBrede aanpak voor bestrijding kinderarmoede