DEVENTER – De afgelopen weken werd er al druk geparkeerd op de Melksterweide op De Worp. De werkzaamheden zijn echter nog niet klaar. Er is gras ingezaaid en dat moet nu eerst groeien. Daarom is het terrein nu weer afgesloten. Op 13 mei 2019 worden de 222 parkeerplaatsen officieel in gebruik genomen. Tot die tijd kunt u alleen langs de laan parkeren.

Vanaf 13 mei kunt u dus weer gratis parkeren op de Melksterweide. Rond die tijd wordt parkeren langs de laan betaald parkeren (1 euro per dag). De automaat werkt op invoer van het kenteken dus is er geen kaartje meer voor achter de autoruit.

De Bolwerksweg ter hoogte van de Melksterweide is veranderd in een fietspad. U mag hier dus niet meer rijden of parkeren.

Vorig artikelNieuw duurzaam Tango tankstation aan de Holterweg
Volgend artikelWoningbouw bij garage Wolters in Colmschate