DIEPENVEEN-Ze zijn er helemaal klaar voor: de familie Veldink in Diepenveen kan zorgdragen voor een aspergemenu met de beste producten. Wie dol is op (witte) asperges kan het familiebedrijf bezoeken aan de Wetermansweg 10. Ook de geschilde versie van het witte goud is te koop en wordt handmatig en kundig gedaan. Naast de heerlijke seizoen groente is Tuinderij Veldink van alle gemakken voorzien.

Zo kun je gelijk de beenham van slagerij Harmsen kopen, maar ook de wijn van Wijn Winkel Proef! uit Diepenveen. Tevens zijn naast eieren ook diverse aspergesauzen te koop, waaronder de aspergesaus van Old Ambacht uit Brabant. Wil je het geheel afmaken met speciale asperge servetten en theedoeken? Dan kan dat verkregen worden.
Ook de aardbeien zijn aanwezig en wie nog even geduld heeft kan zelfs de échte krijgen van “de koude grond”.

Naast de uitgebreide aangepaste openingstijden vanwege het aspergeseizoen, is de winkel ook beide Paasdagen geopend tussen 11.30-12.30. Mocht je ad hoc een mooi Paasmenu wensen, dan ben je bij Tuinderij Veldink aan het juiste adres.

Vorig artikelRestaurant review: “Eten bij Pa en Ma” in Schalkhaar
Volgend artikelIngezonden brief: De strijd aan met de berg