donderdag, 20 juni 2024

Diepenveense naar finale NCAA Championships

DIEPENVEEN – Hanneke Oosterwegel heeft zich in de Verenigde Staten geplaatst voor de finale van de NCAA Championships. De Daventriaanse komt uit voor de Northern State University (NSU) en kwalificeerde zich afgelopen donderdag.

Oosterwegel deed dit via het onderdeel 400 meter horden met een tijd van 1:00.23. Hiermee werd ze vierde in haar heat en eindigde ze achtste over de gehele kwalificatie. De finalerace van de Diepenveense vindt zaterdag plaats, 19:20 plaatselijke tijd. Nederlandse tijd is dit om 01:20 in de nacht.

Oosterwegel studeert momenteel in Amerika en hoopt naast de schoolbanken ook verder te kunnen komen in de atletiek.

Vorig artikelElmo Lieftink naar Go Ahead Eagles komend seizoen
Volgend artikelKort lokaal Deventer Nieuws in nieuwsbulletin Deventer radio
error: Content is beschermd!!!