Elmo Lieftink is vanaf volgend seizoen te bewonderen in het rood-geel van Go Ahead Eagles. De Deventer club heeft een overeenstemming bereikt voor een contract van één jaar, met een optie voor een tweede jaar. De middenvelder tekent na de play-offs het contract.

 

Bart Vriends is een belangrijke kandidaat om terug te keren naar Go Ahead. De verdediger strijdt nu nog met Sparta om promotie naar de eredivisie. Paul Bosvelt, technisch manager in Deventer, is bezig met het vormgeven van de selectie voor volgend seizoen.

 

Vanaf 3 juni 2019 wordt de Prinses Marijkestraat opgeknapt.  Bewoners helpen mee met het opbreken van de tegelverharding. Met het geld dat hiermee wordt bespaard, richten ze een nieuwe speelplaats in. 

Helpt u op zaterdag 1 juni ook mee met het opbreken van de tegelverharding? Het opbreken gebeurt op meerdere zaterdagen en in kleine gedeelten. Zo blijft de Prinses Marijkestraat steeds zo goed mogelijk bereikbaar.  

 

De afgelopen maanden is in beeld gebracht wat de gevolgen zouden zijn van het sluiten van het pand van Kunstcircuit aan de Keizerstraat en het afstoten van hun functie als verhuurder. Dat lijkt op dit moment onwenselijk. Verschillende scenario’s worden nu uitgewerkt. Voor het einde van dit jaar moet een weloverwogen besluit worden genomen.

 

Vrijdagmiddag is het een afwisseling van zon en lichte bewolking. De matige wind waait vanuit het westnoordwesten, de temperatuur is circa 20 graden.

Zaterdag is het een bewolkte dag met een kleine kans op een bui. De temperatuur is circa 17 graden, de wind is zwak en waait vanuit het westnoordwesten.

Vorig artikelDiepenveense naar finale NCAA Championships
Volgend artikelStart herinrichting Prinses Marijkestraat