maandag, 27 mei 2024
FOTO: Erik van Luttikhuizen

Elmo Lieftink naar Go Ahead Eagles komend seizoen

DEVENTER – Elmo Lieftink is vanaf volgend seizoen te bewonderen in het rood-geel van Go Ahead Eagles. De Deventer club heeft een overeenstemming bereikt voor een contract van één jaar, met een optie voor een tweede jaar. De middenvelder tekent na de play-offs het contract.

De overgang van Lieftink naar GA Eagles wordt door de club nog niet bevestigd. De club wilt de rust bewaren rond het tweeluik tegen RKC, aankomende zaterdag en dinsdag. Drie jaar geleden probeerde Eagles de 25-jarige Lieftink ook al naar Deventer te halen, maar hij koos destijds voor Willem II. Lieftink speelde tot nu toe 43 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij tot één doelpunt en drie assists kwam.

Viertien jaar geleden maakte Lieftink nog de overstap van DAVO naar Vitesse op 8-jarige leeftijd, waar Kowet destijds te laat was met het scouten van de middenvelder. Voor Lieftink is de overstap naar de Trots aan de IJssel een logische, aangezien zijn familie nog in Deventer woont.

Vorig artikelRuil je cambi’s in tegen een LETS lidmaatschap!
Volgend artikelDiepenveense naar finale NCAA Championships
error: Content is beschermd!!!