maandag, 27 mei 2024

Start herinrichting Prinses Marijkestraat

DEVENTER – Vanaf 3 juni 2019 wordt de Prinses Marijkestraat opgeknapt.  Bewoners helpen mee met het opbreken van de tegelverharding. Met het geld dat hiermee wordt bespaard, richten ze een nieuwe speelplaats in.

Helpt u op zaterdag 1 juni ook mee met het opbreken van de tegelverharding? Het opbreken gebeurt op meerdere zaterdagen en in kleine gedeelten. Zo blijft de Prinses Marijkestraat steeds zo goed mogelijk bereikbaar.  

De herinrichting van de Prinses Marijkestraat doen wordt in fasen uitgevoerd. Zo is de overlast beperkt.  De werkzaamheden starten op 3 juni. De Prinses Marijkestraat is geen doorgaande weg.  De rijbaan wordt per fase afgesloten met een verkeersafzetting. 

Vorig artikelKort lokaal Deventer Nieuws in nieuwsbulletin Deventer radio
Volgend artikelToekomst Kunstcircuit in de Keizerstraat
error: Content is beschermd!!!