COLMSCHATE – Op zaterdagavond 18 mei en zondagmiddag 19 mei a.s. speelt STV Toneelvereniging Colmschate het eigen geschreven komische stuk genaamd “De Groene Parel”, geschreven door Jaco van Ree en geregisseerd door Joop Burggraeve. De uitvoeringen vinden plaats in het “Hof van Colmschate” aan de Holterweg 104 te Deventer.

Zaterdag 18 mei 2019 om 20:00 uur
Zondag 19 mei 2019 om 14:00 uur
De zaal is geopend vanaf 1 uur voor aanvang voorstelling
Entree € 8,- p.p.

Korte inhoud “De Groene Parel “:

Kom kijken in ons gezellige café ‘Slokop’ waar eigenaren Fred en Diana samen met serveerster Cisca de zaakjes draaiende proberen te houden.

Fred doet de naam van het café eer aan en heeft vaker dan de bedoeling is een slok op; en wat doet hij met één van de vrouwelijke stamgasten?

Diana is drukker met haar zelfgemaakte schoonheidsdrankje dan met het café en wat daar allemaal gebeurt.

Voor haar nieuwe uitvinding heeft ze alles over om dat op de markt te zetten, al gaat dat niet helemaal zonder slag of stoot.

Bob, de niet zo snuggere vuilnisman zorgt dat alles netjes blijft in en om het café.

Waar de één de rommel weggooit ziet Bob wel weer een bestemming voor en graait er stevig op los naar hebbedingetjes die hij weer kan gebruiken, al is niet iedereen daar zo blij mee als hij weer eens één van zijn bijzondere vondsten toont in het café.

Ondertussen worstelt de lesbische Loes met het probleem dat ze graag een kindje wil, maar hoe doe je dat en met wie?

Als burgemeester Ivo langskomt om te zeggen dat er een heuse gravin op bezoek komt in het café, is iedereen in rep en roer en loopt alles in het honderd.

Kijk voor meer informatie over STV op onze website www.stvtoneel.nl of facebookpagina @stvtoneel

Vorig artikelBowling, Escaperoom en trampolinepark aan de Holterweg
Volgend artikelLustrumfeest en DCC Aanmoedigingsprijs op 26 mei