donderdag, 23 mei 2024

Brugdek bij sluis Deventer krijgt nieuwe asfaltlaag

DEVENTER – Een korte omleiding voor automobilisten en brom(fiets)verkeer vanaf de Meester H.F. De Boerlaan richting de A1: Deze week is de brug over de Prins Bernhardsluis afgesloten. Er wordt een nieuw wegdek op de brug aangelegd.

Volgens woordvoerder Rienk Wopereis zijn de werkzaamheden onderdeel van regulier onderhoud. ‘Tot en met vrijdag kan er geen verkeer over de brug. Op donderdag is ook het scheepvaartverkeer gestremd’, aldus de woordvoerder.

Al het verkeer gaat deze week over de tweede rijbaan van de andere sluisbrug en wordt dan ingevoegd op de rijstrook van de Zutphenseweg richting de A1.

Vorig artikelMobiele eenheid oefent in Deventer
Volgend artikelSchoolkinderen rennen 2.000 euro bij elkaar voor de Ulebelt
error: Content is beschermd!!!