Zaterdag 27 juli Zomerse zaterdag bij winkelcentrum de Boreel
Koninklijke schilderijen in P.W Jansen
27 juli 2019
Gratis Talamini ijsjes gaan als een speer op de Deventer markt
27 juli 2019

DEVENTER – Het is zomervakantie! En dat betekent dat de scholen in Deventer vakantie hebben. In winkelcentrum Boreel krijgen bezoekers deze zomervakantie een speciale mogelijkheid om lekker af te koelen. Op verschillende zaterdagen in de zomervakantie: zaterdag 27 juli, 10 en 24 augustus beleef je waterpret in Boreel. Speciaal om lekker af te koelen, worden er diverse wateractiviteiten georganiseerd, waaronder een aqua ballenbak, levend sjoelen, waterbattles en een buikschuifwedstrijd! En na al dit waterplezier worden speciale Boreel handdoeken uitgedeeld, zodat iedereen zich goed kan afdrogen.

De activiteiten vinden plaats op het Boreelplein en in de Kazernetuin van 12.00 – 16.00 uur.

Programma
Zaterdag 27 juli: levend sjoelen, sponzen battle en springkussen
Zaterdag 10 augustus: aqua ballenbak, waterpistolen battle en springkussen
Zaterdag 24 augustus: buikschuiven, waterpistolen battle en springkussen

Comments are closed.

error: Content is protected !!