DIEPENVEEN- We houden allemaal van lekker eten. Eigenlijk zouden we ons eten het liefst direct van het land op ons bord zien. Lekker vers en vertrouwd. En liefst nog verantwoord geteeld ook. Laat dat nou precies zijn wat de Oosterwaarde al 25 jaar doet. Om dit te vieren geeft de boerderij op 7 september van 14.00 tot 17.00 uur een groot jubileumfeest. Op deze feestdag kun je genieten van een optreden van het Wereldkoor, workshops volgen, een rondleiding krijgen, de schapen bekijken of gewoon rondstruinen. Uiteraard ontbreken de lekkere hapjes en drankjes niet. ‘Buiten BSO de Oosterwaarde’ organiseert een speciaal kinderprogramma. Voor groot en klein is er dus genoeg te beleven. Iedereen is welkom op 7 september op de Oosterwaarde, Sallandsweg 6 in Diepenveen.

Voor meer informatie kijk op www.oosterwaarde.nl.

Vorig artikelBurendag op de Zandweerd
Volgend artikelColumn Erik Langs de Lijn: Teamplayer