DEVENTER – Op zaterdag 28 september is het Burendag. Ook dit jaar is er dan weer van alles te doen in de wijk Zandweerd. Op vijf locaties in de wijk worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Tussen 13.00 en 17.00 uur rijdt de paardentram tussen de vijf locaties, zodat het makkelijk en leuk is om meerdere locaties te bezoeken. Clown Miepie is dit jaar ook weer van de partij.

In tegenstelling tot vorige jaren is er dit jaar geen centraal thema, maar zijn er op elke locatie activiteiten die het best bij die organisatie passen.

De locaties zijn: WSV De Zwolsewijk (Speeltuin De Tulp), WSV De Zandweerd (Bandenspeeltuin), WSV de IJssel, Buurthuiskamer Bij de Halte en Zelfregiecentrum Deventer. Kijk voor meer informatie op de websites van deze organisaties.

Vorig artikelColumn Herman Bakker Uitvaartzorg
Volgend artikelBoerderij de Oosterwaarde viert feest